office@logiccomputer.ro
+4021.210.01.71

Despre noi

LOGIC COMPUTER S.R.L. are ca obiect de activitate instalarea, intretinerea, service-ul, consultanta si asistenta tehnica pentru echipamente de tehnica de calcul, precum si vanzarea de sisteme de calcul sau subansamble ale acestora. Societatea are sediul in Bucuresti, Str. Spatarului 16, sector 2 si a fost infiintata in data de 01 octombrie 1996.

Structura organizatorica a firmei cuprinde: Directorul General Departamentul Tehnic – asigura depanarea sistemelor defecte in laboratul dotat cu aparatura necesara Departamentul Vanzari si Relatii Externe Departamentul Financiar-Contabil Secretariat si Relatii cu Publicul In prezent societatea are 15 angajati permanent si 10 colaboratori. Din angajati 7 isi desfasoara activitatea in compartimentul service impreuna cu toti colaboratorii. Firma LOGIC COMPUTER detine certificat ISO 9002, certificat de calitate OMCAS nr. 104/02.08.1999, atestare BICC-Brand Rex pentru cablare structurata (garantia lucrarilor executate este de 15 ani) si este dealer Allied Telesyn (echipamente de retea) , Intel, Compaq, Epson, Hewlett Packard, BICC Brand-Rex, Kyocera.

Pe baza de contract, LOGIC COMPUTER poate asigura service in perioada de garantie si post garantie pe perioade de timp stabilite de comun acord cu beneficiarul. In prezent exista contracte de service pentru aproximativ 500 de calculatoare.